Aerosoft Katana-problem z prądem

Problemy techniczne (panele, dźwięki, malowania, itp.) związane z samolotami płatnymi i darmowymi.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Awatar użytkownika
brudzik
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Dęblin

Aerosoft Katana-problem z prądem

Post autor: brudzik »

mam problem w produkcie aerosoftu DA20 Katana. otoz jak mam wylaczony prad (dwa czerwone guziki dla wtajemniczonych)i wylaczony silnik i w ogole wszystkich lampek radia itd itp to jest dobrze do tego czasu, az wlacze prad i wszystkie wyzej wymienione bzdety oprocz silnika.gdy jakis czas stoje na lotnisku z włączonym prądem po okolo 2-5 min wyłącza mi sie bez powrotnie....musze jeszcze raz wybierac ten sam samolot bo jak wciskam te dwa czerwone guziki to nic nie reaguje...jesli ktos wie o co chodzi to prosze o pomoc
ags
Turboprop Captain
Turboprop Captain
Skąd jesteś: EPKK

Post autor: ags »

Bateria Ci się kończy?
Awatar użytkownika
brudzik
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Dęblin

Post autor: brudzik »

baterie...no ale tak szybko?????????????????przecierz radio lampki i te inne bzdety nie zżerają tyle prądu chyba....a moze....prosze o dalsze odpowiedzi
ags
Turboprop Captain
Turboprop Captain

Post autor: ags »

Niestety, mój FS zżera bakterie jak [wstawcie coś, co szybko je]. Możesz w FSUIPCu ustawić extend battery life, ale to wymaga wersji zarejestrowanej.
Awatar użytkownika
rophone
Light Planes Captain
Light Planes Captain

Post autor: rophone »

W prawdziwym samolocie akumulatory pewnie wytrzymają znacznie dłużej, ale w symulatorze jest tak dlatego, żeby symulantowi (czyli użytkownikowi symulatora :D ) uświadomić, że akumulatory się zużywają. Bo ileż można czekać :) .
Jak pisał aqs, FSUIPC załatwia sprawę.
ODPOWIEDZ