Witam
To mój pierwszy post tak więc prosze szanownych strażników forum o wyrozumiałość jeśli temat był poruszany.
Przechodząc do meritum sprawy: otóż mam pewien problem ze sterowaniem w swoim PMDG 737NG, chozi o to że jak delikatnie joystickiem unosze "nos" samolotu mam takiie dziwne szarpanie są chwile że wszystko elikatnie idzie a jest moment że zaczyna lekko szarpać. Zdarza się że jest nagłe szarpnięcie do góry tak że dochodzi do przeciągniecia samolot wtedy wznosi się prawie pionowo dopiero kontra joystikiem pozwala na wyrównanie. Dziwi mnie to bo ruchy te są bardzo zaskakujące. Oczywiście sprawdziłem joystick i sie okazuje że wszystko jest z nim ok latając innymi samolotami coś takiego nie występuje. Czy taka jest fizyka lotu, czy coś nie tak jest z moim PMDG?? Prosze o odpowiedzi jeśli ktoś miał takie problemy.
Dziwne sterowanie w PMDG 737NG
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Wyłącz force. Troche pomoże.
W FS2004 bardziej przeszkadza, niz pomaga. Sam miałem dłuuugo joya Logitech z Force Feedback i tez mi samoloty sie tak dziwnie zachowywały. W koncu przesiadłem sie na joya bez FF i jak ręką odjął.
W FS2004 bardziej przeszkadza, niz pomaga. Sam miałem dłuuugo joya Logitech z Force Feedback i tez mi samoloty sie tak dziwnie zachowywały. W koncu przesiadłem sie na joya bez FF i jak ręką odjął.
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta