View w deafultowym 737 po zmianie panelu

Problemy techniczne (panele, dźwięki, malowania, itp.) związane z samolotami płatnymi i darmowymi.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

PS-HT1
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPPO

View w deafultowym 737 po zmianie panelu

Post autor: PS-HT1 »

Zassalem z flightsimu fajny panel ale jest z nim pewien problem a mianowicie:
- kiedy włączam panel 2d to okno panelu nie jest rozwiniety na cale okno, tylko do polowy i trzeba recznie dopasowywac za kazdym razem;

- drugi, wiekszy problem polega na tym, ze kiedy daje w panelu 2d boczny widok to mam ladne zdjecie wykonane w 737 ale zaraz za nim mam deafultowe okno takie ja w panelu 3d

Jak pozbyc sie tego deafultowego okna?? Jak zapisac na stale rozmiar okna panelu?? Jaki plik modyfikowac??
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez PS-HT1, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
RzEmYk
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: KDA

Re: View w deafultowym 737 po zmianie panelu

Post autor: RzEmYk »

Co do pierwszego, to trzeba edytować panel.cfg, co do drugiego, to jeśli panel nie uwzględnia innych tekstur niż widok główny, to nic nie poradzisz.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez RzEmYk, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
PZL Belfegor
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: PZL Belfegor »

Ad 1. Wpisz swoją rozdzielczość na początku panel.cfg, zmieniając uprzednio wpisaną wartość.
Ad 2. Za występowanie/brak VC przy spojrzeniach w bok z panelu odpowiada wpis w panel.cfg, ale niestety nie pamiętam który.
ODPOWIEDZ