Witam mam problem z My traffic x 5.1
Nie wiem czemu nie chce dzialac pod fs2004 jak pisza ze jest kompatybilny z ta wersja??
Przy instalacji wybieram folder docelowy flight simulator 9 moze to jest moj blad i ktos wie gdzie dokladnie trzeba zapisac instalacje My traffic x 5.1
Jesli moze ktos zna tutoriala do instalacji bede bardzo wdzieczny za podeslanie mi go.
Pozdrawiam i prosze o pomoc
Problem z my traffic x 5.1
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
lmajchrowski
Poszperalem i znalazlem chyba najlepszy
Witam
Znalazlem kilka programow tworzacych traffic i powiem jedno
- Ultimate traffic -> kiepski
- My traffic -> szkoda gadac
- skAI Traffic v1.0 powiem szczerze jestem bardzo bardzo mile zaskoczony malowania samolotow jak na taki program sa naprawde dobrze a jesli chodzi o rozklad to powiem ze jest calkiem aktualny. A z czego jestem bardzo zadowolony to centralwings i jego naprawde swietne malowanie dodam ze nie ma juz w tych liniach 737 lotu z malowaniem CO tylko wszystkie samoloty maja malowanie CO.
Pozdrawiam
Znalazlem kilka programow tworzacych traffic i powiem jedno
- Ultimate traffic -> kiepski
- My traffic -> szkoda gadac
- skAI Traffic v1.0 powiem szczerze jestem bardzo bardzo mile zaskoczony malowania samolotow jak na taki program sa naprawde dobrze a jesli chodzi o rozklad to powiem ze jest calkiem aktualny. A z czego jestem bardzo zadowolony to centralwings i jego naprawde swietne malowanie dodam ze nie ma juz w tych liniach 737 lotu z malowaniem CO tylko wszystkie samoloty maja malowanie CO.
Pozdrawiam
zainstaluj sobie traffic o którym mowa w tym temacie
viewtopic.php?t=6977
będziesz NA PEWNO zadowolony
viewtopic.php?t=6977
będziesz NA PEWNO zadowolony
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa