Witam
Jako początkujący mam klika pytań odnośnie malowania samolotów.
Chciałem przemalować Beech Baron 58
Mam coś takiego:
I teraz pytanie, widzimy tu tylko jedną górną powierzchnie skrzydła. Jak zapodam na nią logo albo nie daj Boże napis to na drugim skrzydle będzie lustrzane odbicie. Czym można coś z tym zrobić ? Jeżeli tak, to proszę o podpowiedzenie jak to zrobić.
Kolejne pytanie, czy istnieje gdzieś paintkit do Beech Baron 58 pod FSX zrobiony na warstwach najlepiej w psd. Jeżeli tak to proszę o linka bo Google nie pomogło chyba że źle go pytałem.
Czy można dla danego malowania zmienić malowanie Pilota ?
Jeśli tak stworzono mapowanie modelu, to nic z tym nie zrobisz - chyba, ze drugie skrzydło się gdzieś zgubiło i jest na innej teksturze.
Pilota możesz spokojnie przemalowywać, tylko musisz go najpierw znaleźć.
Chodzi o to, że logo na skrzydle nie jest mi specjalnie potrzebne do życia ale mam pewien zamysł stworzenia pewnego skina samolotu i w tym zamyśle jest różne malowanie na jednym i na drugim skrzydle to wszystko. Da się czy się nie da ?
Dzięki za link. Niestety z tego co widzę to w tych modelach również nie da się pomalować oddzielnie skrzydeł. Dziwne widziałem paintkita do FS2004 gdzie była taka możliwość a w FSX niestety. No nic, skrzydełka będą takie same. Dzięki za pomoc.
Nie, potrzebne mi do zrobienia filmu. Ale nic, jeżeli nie da się inaczej to przerobię ten standardowy. Jak skończę to się pochwalę
Pozdrawiam
THX za pomoc