Dwoch pilotow???
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
filipsabatowicz
- Cadet

- Skąd jesteś: EPBY/LOWW
Dwoch pilotow???
Witam, czytalem kiedys o programie ktory umozliwia lot dwom osobom na dwoch roznych kompach prowadzac jeden samolot.
Czy pamietacie jak ten program sie nazywa, gdzie go mozna dostac, i jak polaczyc te dwa kompy?
Z gory serdecznie dziekuje.
Czy pamietacie jak ten program sie nazywa, gdzie go mozna dostac, i jak polaczyc te dwa kompy?
Z gory serdecznie dziekuje.
Jakbys w Profilu napisal wersje posiadanego FS, zamiast nazwiska, to możnaby cos doradzić.
FSX ma taką opcję wbudowaną.
viewtopic.php?p=58629#58629
FSX ma taką opcję wbudowaną.
viewtopic.php?p=58629#58629
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
-
filipsabatowicz
- Cadet

- Skąd jesteś: EPBY/LOWW
sorki
Fakt zrobilem blad. Mam Fs 2004.
Tak czy siak odpowiedź masz w linku powyżej (program Gates To).
Bartek
-
Artur Grabski
- Light Planes Captain

- Skąd jesteś: Bielsko-Biała
Oczywiście że się da, ale niestety większosć płatnych dodatków nie chodzi w ten sposób. Latac defaultami można, jednak to nie to samo co siąść do ATR72 od F1 i latać we dwójke.
Jest tez problem z widzialnością innych samolotów na Vatsim, z tego c testowałm to nie da się widziec innych i latać przez gates.co
pozdrawiam
PS Z tego co pamiętam to program jest darmowy.
Jest tez problem z widzialnością innych samolotów na Vatsim, z tego c testowałm to nie da się widziec innych i latać przez gates.co
pozdrawiam
PS Z tego co pamiętam to program jest darmowy.
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
-
Artur Grabski
- Light Planes Captain

Kod: Zaznacz cały
gates.to/fsnet is FREE!
Because it is the base platform on which all the present and future products are and will be built, gates.to/fsnet comes as a freeware product.
All we ask is that you post your comments about our products on our forum and to invite at least one of your friends to a cockpit sharing session.
To keep this project running we do need some funds, so we will charge for some of the applications we will build on top of gates.to/fsnet.
For example, our “Try before you buy” policy allows you to try gates.to/copilot for a number of hours before asking you to register ( and pay for the product.
Natomiast z tego co pamiętam to Copilot stał się płatny
-
PZL Belfegor
- Moderator

-
Artur Grabski
- Light Planes Captain

Co ma Fs Net do copilota??
Według mnie nic i nie potrzeba mieć obu tych programów żeby latać.
W FsCopilot masz coś takiego jakby symulacje drugiego pilota np dźwięki GPWS, różne opcje pushback, coś tam jeszcze. A Fs Net służy do latania jednym samolotem w dwie osoby.
Jak coś mówie nie tak to mnie poprawić. Ale wydaje mi się że to dwa niezależne programy. Latałem swego czasu z kolegą przez FsNet, żeby nie było że programu nie znam.
Według mnie nic i nie potrzeba mieć obu tych programów żeby latać.
W FsCopilot masz coś takiego jakby symulacje drugiego pilota np dźwięki GPWS, różne opcje pushback, coś tam jeszcze. A Fs Net służy do latania jednym samolotem w dwie osoby.
Jak coś mówie nie tak to mnie poprawić. Ale wydaje mi się że to dwa niezależne programy. Latałem swego czasu z kolegą przez FsNet, żeby nie było że programu nie znam.
-
PZL Belfegor
- Moderator

Wydaje mi się, ze mylisz Gates.to/Copilot z programem FSCopilot od MCDU. A co ma Copilot do Gates.to/FSNet wyjaśnia diagram ze strony producenta (po kliknięciu pojawia się więcej informacji): http://gates.to/LoadPage.php?page=Welcome
-
Artur Grabski
- Light Planes Captain