Water spray
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Water spray
Czy wie moze ktos ak wylaczyc efekt water spray, ktory pojawia sie jak pada deszcz? Straszenie denerwujaca sprawa. Samolot ledwo sie porusza a chlapie woda jak by pedzil ze 100 
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
-
PZL Belfegor
- Moderator

To ciekawe, niby powinno działać... przeprowadź analogiczną operację dla fx_WetEngineWash.fx, fx_WheelSnowSpray.fx oraz fx_SnowEngineWash.fx i spradź, czy stosowne efekty zniknęły. Jeśli nie, przenieś te pliki z folderu effects - jeśli efekty znikną i FS nie będzie krzyczał, że mu czegoś brakuje, to dobrze
Jeśli natomiast nie znikną, oznacza to że za pióropusze wody odpowiada coś innego.
Hej. no wlasnie wczoraj o 3 rano wpadlem na podobny pomysl, ale ze bylo pooooozno to dalem sobie spokoj. Postaram sie przetestowac to jakos w tygodniu.
A mam pytanie w temacie nadal. Moze zamiast kasowac, lepsza opcja byla by np zmiana predkosci od ktorej tan efekt sie pojawia? Np u mnie juz od ca GS "5". gdzyby tak startowalo np od 50 to bylo by cacy. Wiesz moze gdzie co i jak pozmieniac?
A mam pytanie w temacie nadal. Moze zamiast kasowac, lepsza opcja byla by np zmiana predkosci od ktorej tan efekt sie pojawia? Np u mnie juz od ca GS "5". gdzyby tak startowalo np od 50 to bylo by cacy. Wiesz moze gdzie co i jak pozmieniac?
-
PZL Belfegor
- Moderator