Witam
Za bardzo nie wiem gdzie to wrzucić ale myślę, że to problem ze scenerią.
Otóż dzisiaj chciałem sobie polatać dookoła Ławicy. Wszystko fajnie, wylądowałem. Muszę zjechać z pasa no i....I nie ma czym. Jest tylko sam pas bez zjazdów. A kiedyś dam sobie głowę uciąć były... Czysty FS9, żadnych dodatków. Zależy to od pory roku ? Zwyczajny błąd? Po restarcie FSa problem nie ustąpił
EPPO - default
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Nie mam kompa, który to wszystko udźwignie. Dlatego latam na czystym. Poza tym z tego co widziałem jest źle przeskalowana i Cessna jest 2 razy większa od autobusu, chyba, że mówisz o innej.
Edit: latem to samo... Nie rozumiem. Exit runway when able i taxi to the gates, no to zjechałem i po trawie się doczłapałem do terminalu. Ale chyba tak nie wygląda kończenie lotu.
Edit: latem to samo... Nie rozumiem. Exit runway when able i taxi to the gates, no to zjechałem i po trawie się doczłapałem do terminalu. Ale chyba tak nie wygląda kończenie lotu.
Ostatnio zmieniony śr 19 paź, 2011 15:03 przez wojteek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem czy o tej, ale wiem, że taka darmowa jest. Nie zdziwiłbym się, gdyby w default EPPO był tylko pas. Jeśli natomiast chcesz mieć a'la default, zaintaluj sobie tamtą darmową scenerię i usuń z niej wszystkie pliki oprócz pliku AFCAD, który odpowiada za układ dróg kołowania. Proponuję jednak sprawdzić najpierw, jak będzie działać w całości. Może będzie ok? Link do strony Mateusza: http://mk-studios.com.pl/scenery.html