[FSX] problem z drzwiami samolotu

Problemy techniczne (panele, dźwięki, malowania, itp.) związane z samolotami płatnymi i darmowymi.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

twofourthree
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Warszawa

[FSX] problem z drzwiami samolotu

Post autor: twofourthree »

Witam.
Otóż mam dosyć poważny problem, który uniemożliwia mi latanie. Kiedy próbuję otworzyć drzwi samolotu i załadować pasażerów nagle drzwi same się zamykają i jest to powtarzalne na wszystkich samolotach. Dodam, że nie instalowałem jeszcze żadnych dodatków próćz FS passengers to są zwykłe samoloty, które posiada się w standardzie. Próbowałem przeinstalować grę i mimo tego błąd się pojawia.
Czy może ktoś spotkał się z takim problemem?
Z góry dziękuje za odpowiedz.!
Łukasz
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: EPGD

Post autor: Łukasz »

A drzwi czasem się nie zamykają po wejsciu wszystkich pasażerów? Jeśli tak, a ta opcja Ci się nie podoba, to jeszcze przed boardingiem możesz odznaczyć opcję "automaticaly close doors after boarding" (piszę z pamięci i wiem, że to nie jest dokładnie to samo, ale łatwo chyba się zorientować o co chodzi).
PZL Belfegor
Moderator
Moderator

Post autor: PZL Belfegor »

Być może stoisz zbyt blisko stacji paliw, wtedy FS nie pozwala otwierać drzwi.
twofourthree
Cadet
Cadet

Post autor: twofourthree »

dzięki Łukasz ale to nie to :] bo jeszcze pasażerowie nie znajdowali się na pokładzie.
natomiast PZL Belfegor trafił za co bardzo Ci dziękuje ale co prawda nie wiedziałem, że ten obszar jest dosyć sporawy bo stałem aż na 5 bramce od.
Jeszcze raz dzięki.
Sansey
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Wro

Post autor: Sansey »

Witam,

Czy jest ktoś w stanie napisać dokładnie co trzeba zrobić z plikiem o nazwie "All In One", dzięki któremu dodaje się panel w ifly 737ng pozwalający otwierać wszystkie drzwi. Jest tam jakaś instrukcja, ale nie wiem o co w niej chodzi. Nie jestem w tym dobry i potrzebuję szczegółów. W załączniku przesyłam instrukcję. Z góry dzięki
Załączniki
All-In-One Gauge Instructions.txt
(2.16 KiB) Pobrany 260 razy
ODPOWIEDZ