FSPS - FSX BOOSTER V2
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
FSPS - FSX BOOSTER V2
Czy ktoś z was używa tego programu ? Czy rzeczywiście daje on tyle ile piszą ludzie pod tym produktem na Simmarket ?
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
Automatyczne tweakowanie można mieć za darmo: http://www.venetubo.com/fsx.html
Program dla trzepania kasy z początkujących i "niekumatych" - to samo można mieć za darmo.
PS Moje komentarze na simFlight o tym, już za czasów "jedynki" były kasowane. Widać autorowi nie pasiło, że mu chleb odbieram...
PS Moje komentarze na simFlight o tym, już za czasów "jedynki" były kasowane. Widać autorowi nie pasiło, że mu chleb odbieram...
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Używam jakiś miesiąc ten program. Myślę, że to dobra aplikacja, chociaż mam w miarę dobrego kompa to FSPS FSX BOOSTER naprawdę upłynnił mojego FS'a. Na początku trochę zabawy ale moim zdaniem naprawdę warto, poza FPS'ami wzrosła także stabilność FS'a i nie zdarzają mi się juz blue screeny przy podchodzeniu do lądowania płatnymi samolotami. Myślę, że te 30% wzrostu wydajności jest jak najbardziej prawdziwe.
FSX Booster 2013
Siema. Spotykałem się na tym forum z różnymi opiniami typu - ''po co wydawać pieniądze skoro można samemu zrobić, a FSX booster zrobi to za nas tylko'' . Dlatego chciałbym zapytać czy jest jakaś różnica czy ten program da coś od siebie troche więcej niż robiąc to manualnie. Tak się składa, ze znalazłem pare groszy i się w niego zaopatrzyłem, ale nie wiem do końca jak wycisnąć z niego maxa. Dlatego też pytam czy jest to trafny program czy też dobry, ale faktycznie można samemu osiągnąć ten sam efekt.
płyta główna: GA-970A-UD3
procesor: AMD FX-8350 8rdzeni
pamięć: Kingston DDR3 16 GB
karta graficzna: Gigabyte RADEON 7850
karta dźwiękowa: zintegrowana z płytą główną
WIN 7 x64.
WIN 7 x64.
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
A czy mógłby ktoś wkleić screena z ustawieniami jakie ma aktywne 
SCREEN
Ja z kolei podziele się swoimi, choć nie wiem czy mam je ustawione dobrze.
SCREEN
Ja z kolei podziele się swoimi, choć nie wiem czy mam je ustawione dobrze.
płyta główna: GA-970A-UD3
WIN 7 x64.
WIN 7 x64.