Witam, mam pewien problem, otóż od czasu kiedy pierwszy raz zagrałem w trybie multi samoloty poprostu zaczęły się zapadać pod ziemie. Przykładowo wybieram Cessne, lotnisko Hearthow. Ustawiam samolot odrazu na pasie, zwalniam hamulce i samolot zapada się. Probowałem w trybie slew wynieśc samolot na pewną wysokośc i lecieć dalej, jednak samolot wtedy zwalnia i również zaczyna spadać. Co robić POMOCY??!!!
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez matt3usz, łącznie zmieniany 1 raz.
TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL= w fs9.cfg, pobaw się wartościami. [19-22]
Prawdopodobne też, że masz >1 pliku odpowiedzialnego za ten sam teren, FS głupieje i stąd wyboje.
Nie grałem na IVAO, ani VATSIM, tylko przez IP byłem sam, i tak jak napisałem puszczam hamulce i samolot pod ziemie (każdy samolot, nawet defaultowe), nie hce przeinstalowywac bo mam juz kilka naprawde fajnych samolocików sciągniętych. Zzapadł się Mój, bo innego nie było :]
Zdarzył mi się taki sam problem jak miałem FS2002 Pomóc Ci może tylko reinstalka
Nie bój się o samoloty - po odinstalowaniu FS pozostaw w spokoju folder aircraft w glownym katalogu FS Jedynie scenerie będziesz musiał instalować jeszcze raz
Posta zmieniłem całkowicie - sorki jeśli coś było niezrozumiałe
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez tidit, łącznie zmieniany 1 raz.