W wyniku zbyt szybkiego wyłączeniu FS9 przy pomocy Menadżera Zadań wessało mi całą roślinność oprócz z dodatków. Teraz lecąc ukazuje mi się coś białego zamiast drzewa i znika. Proszę o pomoc, ponieważ re-instalka FS to dla mnie naprawdę ostateczność. Zbyt dużo mam tu włożonej pracy i przeróbek, jak radar Groza, kln90b itd..
Pozdrawiam.
Brak roślinności
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
kaekwit
Niestety, skasowanie plików fs.cfg nic nie dało. Jeszcze jest scenery.cfg, ale boje się jego ruszać. Nie znam efektów skasowania tego pliku. Do jednego doszedłem, że przy lecie wszystko jest a brak drzew występuje przy innych porach roku.
- Załączniki
-
- Ukazuje się i znika.
- fsscr018.JPG (49.37 KiB) Przejrzano 3536 razy
Wiesz, Andrzeju, to jest tak nietypowy obiaw, że ciężko będzie coś poradzić lub znaleźć ten właściwy plik, który trzeba podmienić. W folderze FS9 masz ponad 70.000 plików... Spróbuj jeszcze z textur z CD skopiować do FS9/texture następujące bitmapy:
treesFA.bmp
treeshw.bmp
treesSP.bmp
treesSU.bmp
treeswi.bmp
Rozumiem, że na pewno nie jest to problem braku Gerrish Trees, tak? Spróbuj z tymi texturkami, a nóż widelec coś pomoże.
Pozdrawiam
treesFA.bmp
treeshw.bmp
treesSP.bmp
treesSU.bmp
treeswi.bmp
Rozumiem, że na pewno nie jest to problem braku Gerrish Trees, tak? Spróbuj z tymi texturkami, a nóż widelec coś pomoże.
Pozdrawiam
-
kaekwit