Poszukuję Boeing'a 787 LOT'u

Ogólna dyskusja na temat FS2002, FS2004, FSX.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

klinek
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Kleosin

Poszukuję Boeing'a 787 LOT'u

Post autor: klinek »

Tak jak wyżej w temacie, poszukuję Lotowskiego Boeing'a 787.
I tu moje pytanie czy taki owaki jest do FS 2004 ? Kiedyś tutaj na forum ktoś umieścił link do strony na której były samoloty w barwach Lotowskich, teraz niestety tego tematu nie widzę.
Prośba czy ktoś sie orientuje gdzie można owaki znaleźć ? CamSim w swojej bibliotece nie posiada jeszcze lotowskich barw, a szkoda
Pozdrawiam !
Awatar użytkownika
Mateo
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPKK

Post autor: Mateo »

Witam. Tobie chodzi o samo malowanie 787 do jakiegoś konkretnego modelu, np. od Abacusa, czy modelu też nie masz i szukasz pełnej paczki? Jeśli pierwsza opcja, to napisz jaki posiadasz samolot, a jeśli druga to z 787 znam tylko te od Abacusa, ale to jest płatny samolot.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
D. Design
Jet Captain
Jet Captain
Skąd jesteś: Warszawa EPGO

Post autor: D. Design »

Jest jeszcze darmowy od x-aircraftsdesign.
Obrazek
Awatar użytkownika
Tusha
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: Gostyń

Post autor: Tusha »

Project Opensky też ma 767-200 i 767-300 w barwach LOT.

edit: Nie zauważyłem że chodzi o 787. Post do kasacji.
LOT Polish Airlines
Obrazek
klinek
Cadet
Cadet

właśnie nie posiadam, ani textur ani modelu. Boeing 787 od Abcusa wygląda dość dziwnie, jakoby pomieszanie 7E7 i 787 od Camsim. Gdzieś w sieci widziałem projekt 787 LOT pod model z Camsim tylko nic nie widze ;/ a co do tego niemieckiego modelu, to widzę Lotowskich barw
Awatar użytkownika
Galimex
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: Pikeary

Post autor: Galimex »

Ja kiedyś robiłem texture lotowską dla 787 łącznie z nowymi texturami VC jednak nie udało mi się dociągnąć tego projektu do końca :? .
Obrazek
Awatar użytkownika
D. Design
Jet Captain
Jet Captain
Skąd jesteś: Warszawa EPGO

Post autor: D. Design »

Paweł, po co Ci lotowskie barwy, skoro ich nawet w rzeczywistości jeszcze nie ma? Rozumiem, że miło, ale jak nie ma to nie ma. LOTowskie malowanie jest na tyle proste, że przerobienie paintkitu nie powinno być procesem długotrwałym. Spróbuj sam to zrobić! Chodzi tylko o pasek na kadłubie, logo LOT i trochę brudu. Nic więcej nie zrobisz, bo nie wiesz, jak to w realu będzie. Podałem Ci nazwę grupy, która wypuściła darmowy 787. Znalazłeś? Sprawdziłeś? Z pewnością jest do tego paintkit a jeśli nie, zapytaj autorów. Natomiast do dodatków płatnych paintkity prawie zawsze się dodaje, by łatwo było nowe malowania tworzyć, zatem do Abacusa powinien byc.
Obrazek
klinek
Cadet
Cadet

moja niecierpliwość zobaczenia Lotowskiego 787 w Fs2004 pochodzi od producentów owego modelu samolotu, którzy to przedstawiają wizje jak mogły by wyglądać ich modele w barwach np: BA ( widziałem sporo) lub innych, a jednak o LOT to nikt nic wie ;p Cóż chyba jednak rzeczywiście trzeba będzie powalczyć z paintkit'em i stworzyć własna wizję :evil:
PZL Belfegor
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: PZL Belfegor »

Na stronie Boeinga swego czasu była wizja 787 w barwach LOTu, możesz się na niej oprzeć ;)
Awatar użytkownika
Kasztan
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: EPGD

Post autor: Kasztan »

Bankowo jest 787 w barwach lotowskich, wiem bo miałem i latałem. Poszukaj na simviation.com

A co do samego 787 to proponuję ochłonąć i poczekać z 2 lata, aż zaczną latać, i profesjonaliści typu PMDG/Feelthere/Flight1 wypuszczą dobrze odwzorowany model.

Bo co to za frajda latać samolotem Science Fiction...

Edit
Jest na sieci... znalezienie zajęło 25 sek....................... Tobie chciało się go znaleźć samemu, czy by ktoś odwalił za Ciebie?
ODPOWIEDZ