Poszukuję Boeing'a 787 LOT'u
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Poszukuję Boeing'a 787 LOT'u
Tak jak wyżej w temacie, poszukuję Lotowskiego Boeing'a 787.
I tu moje pytanie czy taki owaki jest do FS 2004 ? Kiedyś tutaj na forum ktoś umieścił link do strony na której były samoloty w barwach Lotowskich, teraz niestety tego tematu nie widzę.
Prośba czy ktoś sie orientuje gdzie można owaki znaleźć ? CamSim w swojej bibliotece nie posiada jeszcze lotowskich barw, a szkoda
Pozdrawiam !
I tu moje pytanie czy taki owaki jest do FS 2004 ? Kiedyś tutaj na forum ktoś umieścił link do strony na której były samoloty w barwach Lotowskich, teraz niestety tego tematu nie widzę.
Prośba czy ktoś sie orientuje gdzie można owaki znaleźć ? CamSim w swojej bibliotece nie posiada jeszcze lotowskich barw, a szkoda
Pozdrawiam !
Paweł, po co Ci lotowskie barwy, skoro ich nawet w rzeczywistości jeszcze nie ma? Rozumiem, że miło, ale jak nie ma to nie ma. LOTowskie malowanie jest na tyle proste, że przerobienie paintkitu nie powinno być procesem długotrwałym. Spróbuj sam to zrobić! Chodzi tylko o pasek na kadłubie, logo LOT i trochę brudu. Nic więcej nie zrobisz, bo nie wiesz, jak to w realu będzie. Podałem Ci nazwę grupy, która wypuściła darmowy 787. Znalazłeś? Sprawdziłeś? Z pewnością jest do tego paintkit a jeśli nie, zapytaj autorów. Natomiast do dodatków płatnych paintkity prawie zawsze się dodaje, by łatwo było nowe malowania tworzyć, zatem do Abacusa powinien byc.
moja niecierpliwość zobaczenia Lotowskiego 787 w Fs2004 pochodzi od producentów owego modelu samolotu, którzy to przedstawiają wizje jak mogły by wyglądać ich modele w barwach np: BA ( widziałem sporo) lub innych, a jednak o LOT to nikt nic wie ;p Cóż chyba jednak rzeczywiście trzeba będzie powalczyć z paintkit'em i stworzyć własna wizję 
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
Na stronie Boeinga swego czasu była wizja 787 w barwach LOTu, możesz się na niej oprzeć 
Bankowo jest 787 w barwach lotowskich, wiem bo miałem i latałem. Poszukaj na simviation.com
A co do samego 787 to proponuję ochłonąć i poczekać z 2 lata, aż zaczną latać, i profesjonaliści typu PMDG/Feelthere/Flight1 wypuszczą dobrze odwzorowany model.
Bo co to za frajda latać samolotem Science Fiction...
Edit
Jest na sieci... znalezienie zajęło 25 sek....................... Tobie chciało się go znaleźć samemu, czy by ktoś odwalił za Ciebie?
A co do samego 787 to proponuję ochłonąć i poczekać z 2 lata, aż zaczną latać, i profesjonaliści typu PMDG/Feelthere/Flight1 wypuszczą dobrze odwzorowany model.
Bo co to za frajda latać samolotem Science Fiction...
Edit
Jest na sieci... znalezienie zajęło 25 sek....................... Tobie chciało się go znaleźć samemu, czy by ktoś odwalił za Ciebie?