Puszczasz dżoja - samolot do góry?? - trymowanie
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Puszczasz dżoja - samolot do góry?? - trymowanie
Witam!
Nie wiem, czy to poprawne zachowanie, czy nie, dlatego proszę o opinię.
Problem następujący: puszczam całkowicie dżoja a samolot zaczyna się wznosić... szybkość wznoszenia stale rośnie...
czy to dobre działanie czy przeciwnie? W czym może leżeć problem?
Dzięki.
Nie wiem, czy to poprawne zachowanie, czy nie, dlatego proszę o opinię.
Problem następujący: puszczam całkowicie dżoja a samolot zaczyna się wznosić... szybkość wznoszenia stale rośnie...
czy to dobre działanie czy przeciwnie? W czym może leżeć problem?
Dzięki.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Alien, łącznie zmieniany 3 razy.
-
PK
problem z joy' em (?) - ponownie
Witam!
Tym razem mam nastpeujący problem: puszczając całkowicie dżojstyk samolot przechyla się najpierw powoli, następnie coraz szybciej, w prawo.... jakiś czas temu pisałem o problemie podobnym, lecz w tamtym przypadku samolot sam wznosił się dość ostro. O ile pomogło wytrymowanie to w tym nie mam pojęcia co zrobić? Waszym zdaniem: to wina FS'a czy dżojstyka?
Tym razem mam nastpeujący problem: puszczając całkowicie dżojstyk samolot przechyla się najpierw powoli, następnie coraz szybciej, w prawo.... jakiś czas temu pisałem o problemie podobnym, lecz w tamtym przypadku samolot sam wznosił się dość ostro. O ile pomogło wytrymowanie to w tym nie mam pojęcia co zrobić? Waszym zdaniem: to wina FS'a czy dżojstyka?
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa