Witam,
czy gdzies jest moze do zassania pakiet polskich VIP-ow (Tu-154 i Yak-40) wraz z "przykladowymi" planami lotow? brakuje mi troche tego towarzystwa w FS9 a kiedys mi mignal przed oczami jakis screen z tymi samolotami parkujacymi gdzies w tle na EPWA,
z gory dziekuje za ewentualne linki,
pozdrawiam,
grr
ok, sorry za zawracanie glowy, znalazlem juz modele na avsim-ie i jakies stare rozklady lotow, modyfikuje wiec pytanie - czy istnieja jakies nowsze plany lotow? o ile to pytanie ma w ogole sens przy tego typu samolotach "dyspozycyjnych"...
pzdr,
grr
Na ogólnie dostępnych serwerach nie ma nic nowego, nawet AI niektórych polskich linii piszą nam innostrańcy, może tak jak niektóre scenerie coś jest dla "zamkniętego kręgu bardzo wtajemniczonych".
W pakiecie Danny`ego są polskie Jaki-40 i Tu-154, nie wiem jak z aktualnością planów lotu (ani czy te samoloty w rzeczywistości w ogóle mają jakiś rozkład), pakiet datowany jest na Lato 2007.
PZL Belfegor pisze:W pakiecie Danny`ego są polskie Jaki-40 i Tu-154, nie wiem jak z aktualnością planów lotu (ani czy te samoloty w rzeczywistości w ogóle mają jakiś rozkład), pakiet datowany jest na Lato 2007.
PZL Belfegor pisze:W pakiecie Danny`ego są polskie Jaki-40 i Tu-154, nie wiem jak z aktualnością planów lotu (ani czy te samoloty w rzeczywistości w ogóle mają jakiś rozkład), pakiet datowany jest na Lato 2007.
Tak tylko jak dotrzeć do tego pakietu. Pisałem w tej sprawie do Dannego ale bez rezultatu
Szczerze mówiąc nie wiem na jakiej podstawie można stworzyć taki aktualny plan.Loty przecież są nieregularne,trzeba by chyba dotrzeć do roczego dziennika pracy 36.SPLT albo dziennika podróży naszych "milusińskich', a to wydaje się na 300% nie możliwe Ja mam ten ostatni plan z avsim i dodałem jeszcze loty Mi-8S do kilku lotnisk w Polsce(co 24h)
pzdr
bober
W7 Home,ASUS P5KC,Intel Core2 Quad Q9450 2,66 GHz,6 GB RAM,AMD R7 200 Series,
narodowy-socjalizm? Nie , dzięki
Bober pisze:Szczerze mówiąc nie wiem na jakiej podstawie można stworzyć taki aktualny plan.Loty przecież są nieregularne,trzeba by chyba dotrzeć do roczego dziennika pracy 36.SPLT albo dziennika podróży naszych "milusińskich', a to wydaje się na 300% nie możliwe Ja mam ten ostatni plan z avsim i dodałem jeszcze loty Mi-8S do kilku lotnisk w Polsce(co 24h)
pzdr
bober
Wystarczy sobie wygenerować losowo i będzie podobnie
Trzeba zrobic Afcad umożliwiający parkowanie tylko tych samolotów w wojskowej częci - probowałem ale mi się nie udało więc skombinuje sam Afcad z parkingami a wy może dorobilibyście tak aby parkowały tam tylko jaczki i tupolevy. albo powiedzcie jak to zrobic a ja sprobuje - probowałem juz do parkingów dodać call sign PLF (bo taki mają) i dodać w aircraft.cfg linijkę w flightimie atc_parking_types=Ramp Mil Combat ale to nie działało...
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez tomcat, łącznie zmieniany 1 raz.
tomcat pisze: - probowałem juz do parkingów dodać call sign PLF (bo taki mają) i dodać w aircraft.cfg linijkę w flightimie atc_parking_types=Ramp Mil Combat ale to nie działało...
Ja dodałem na wojskowej płycie do parkingów PLF,a do aircraft.cfg tylko linię atc_parking_codes=PLF i działa.
bober
W7 Home,ASUS P5KC,Intel Core2 Quad Q9450 2,66 GHz,6 GB RAM,AMD R7 200 Series,
narodowy-socjalizm? Nie , dzięki
Mam pytanie do szanownych kolegów a mianowicie, jak zainstalować te vipowskie maszynki? a mam adobe traffic, odpowiednie samoloty ai, oraz flight plan. Jak to technicznie ma wyglądać bo nigdy tego nie robiłem.
Olaffek pisze:Mam pytanie do szanownych kolegów a mianowicie, jak zainstalować te vipowskie maszynki? a mam adobe traffic, odpowiednie samoloty ai, oraz flight plan. Jak to technicznie ma wyglądać bo nigdy tego nie robiłem.
Przecież na piewszej stronie jest napisane jak WÓŁ.
Sciągnąć modele, malowania i plany lotów z avsim.