HI.
Jestem szczęśliwym posiadaczem w.w dodatków jednak jest jeden mały problem
Po po instalowaniu wszystkiego mam problem z dymem (parą) wydobywajacym się z pod kół i tym z silników na dużej wysokości - jednym słowem jest czarny
Dla przykładu wrzucę foto click!
I jeszcze jak by ktoś powiedzał czy żaden z tych dodatków nie gryzie się z innym np Ultimate Airport Environment X z REX2 overdrive?
A tak przy okazji jeszcze sie spytam dlaczego przy podejsciu ILS na 33rwy na EPWA w benku od ifly 737-800 (FSX) po ustawieniu w radiu częstotliwości wiązki nie pokazuje się na wyświetlaczu ta belka wskazująca oś pasa (ILS pika w samolocie) ? Oczywiście CRS ustawione i VOR/LOC i przy końcu podejścia nie mogę ustawić APP (niechce zaskoczyć;)
Kurcze ja zanim wszystko konfigurowałem 2 dni i teraz reinstall
A z tym Boeingiem mi ktoś pomoże ?
A jeszcze jedno linie brzegowe większość z nich jest dziwna tak to nazwę normalnie na lotnisku Liverpool z jednej strony jest wielka zatoka wypełniona wodą i samo miasto jest położone nad wodą a w moim FSX co ? taki dziwny wytwór click!
I trochę głupie pytanie w UTE żeby było wszystko aktywne musi być ten kwadracik inactive czy active ?
Acitve znaczy aktywne, tak więc włączone jeżeli to odznaczysz to normalne, że nie będzie Ci działało. Może po prostu Twój FSX ma za dużo GB i wszystko się gryzie?